Over ons

Over Promaflex B.V.

Promaflex Uitzendbureau is een gerenommeerd uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het matchen van talentvolle kandidaten met dynamische werkgevers. Met een gedreven team van professionals en een bewezen staat van dienst in de uitzendbranche, heeft Promaflex Uitzendbureau zich gevestigd als een betrouwbare partner voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Het hart van Promaflex Uitzendbureau wordt gevormd door een team van enthousiaste en ervaren recruiters die zich inzetten om de perfecte match te maken tussen kandidaten en werkgevers. Ze begrijpen de unieke behoeften en wensen van zowel werkzoekenden als werkgevers en zorgen voor een persoonlijke benadering om de juiste match te realiseren.

Promaflex Uitzendbureau biedt een breed scala aan uitzenddiensten, waaronder tijdelijke en langdurige uitzendingen, detachering en werving en selectie. Ze zijn gespecialiseerd in diverse sectoren, zoals logistiek, productie, techniek, administratie en hospitality, en hebben een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten en gerenommeerde werkgevers.

Ons team

Promaflex logo
Herman Hutten Promaflex BV

Herman hutten

Directeur

Deborah Leferink

Directrice Dutch Works
Gerwin Horstra Promaflex BV

Gerwin Horstra

Manager
Matthijs Slager Promaflex BV

Matthijs Slager

Accountmanager

Alexandru Nistor

Coördinator
Anneke Hutten Promaflex

Anneke Hutten

Huismeester
Anneke Hutten Promaflex BV

Jannie Spackman

Administratief medewerker
Laura Bouwhuis Promaflex

Laura Bouwhuis

Administratief medewerker